Display i svjetleće reklame

Nova Forma d.o.o. proizvodi široku paletu displayja, svjetlećih reklama, bilo da su vam potrebne u tipiziranoj ili dimenziji prema želji.

Bokovi za display i svjetleće reklame izrađuju se od aluminijskih profila koje u Novoj Formi sami pigamo i proizvodimo, ovisno o potrebi. Aluminijski bokovi se mogu eloksirati ili plastificirati u željenu boju, kako bi se što bolje uklopili u cjelokupnu reklamu. Opcije izrade lica su velike, pa tako lica možemo napraviti ravnima ili izbočenima, sa ravnim ili zaobljenim uglovima, od pleksiglassa ili aluminija.

Aluminijska lica mogu se plastificirati u željenu boju i zatim izrezati na mjestima logotipa ili natpisa kako bi se postigao dojam pozitiva. Rasvjeta se izvodi fluo cijevima ili LED diodama, prema želji i potrebi klijenta. Displayjevi i svjetleće reklame u potpunosti se mogu prilagoditi željenom dizajnu i oblikom. Svjetleće reklame mogu biti jednostrane ili dvostrane, izvedene kao panaflex, konzolne reklame ili viseće reklame, također prilagodljive oblicima i izvedbom.

Samo neki od naših klijenata su tvrtke Tehnoservis, Glamocco, Audio Pro Artis, Tokić, Blitz-Cinestar d.o.o., BIPA Hrvatska, Hrvatska pošta, Kraš d.o.o. i zračna luka Zagreb.