Korona program

Korona protektor

Materijal: Plexiglass debljine 5 mm
Veličina: po potrebi

Korona protektor ili prozirna plexiglass protekcija za pultove i blagajne dio je naše nove ponude za zaštitu od korona virusa. Osmišljen je s ciljem što veće zaštite radnika u uslužnim djelatnostima. Napravljen je od prozirnog plexiglassa vrhunske kvalitete debljine 5 mm. Osnovna dimenzija korona protektora je 750x560x560 mm, no ovisno o potrebi i dogovoru, mogu se promijeniti u željenu veličinu.

Korona protektori su prozirni, a otvori na dnu predviđeni su za daljnju interakciju i obavljanje poslova kako bi se osiguralo neometano obavljanje djelatnosti, primjerice u kozmetičkim salonima i mjenjačnicama.

Prozirni protekcijski vizir

Materijal: Veralite/PET-G debljine 0.5 mm
Veličina: Univerzalna

Prozirni protekcijski vizir ili zaštitni vizir za glavu dio je naše nove ponude za zaštitu od korona virusa, zajedno s protektor kutijom i prozirnim protekcijskim vizirom. Radi se o izdržljivom, laganom i udobnom zaštitnom viziru za glavu. Napravljen je od prozirne i fleksibilne plastike, prilagodljive svakom obliku lica. Dolazi s podesivom trakicom za glavu i mekanim jastučićem za čelo za što udobnije korištenje. Proizvodi se u jednoj, univerzalnoj veličini za sve.

PROTEKTOR KUTIJA

Materijal: Plexiglass debljine 5 mm
Veličina: 700x600x500 mm

Protektor kutija se postavlja direktno preko područja glave i ramena osobe koja se liječi. Napravljena je od prozirnog plexiglassa, što omogućava nesmetano obavljanje potrebnog zahvata, uz potpuniju zaštitu od prijenosa korona virusom kapljičnim putem. Na taj način se i potrebna oprema u prostoriji održava u što čišćem i nekontaminiranijem stanju.