LED paneli

Nova Forma d.o.o. u svojoj ponudi nudi i led panele u raznim dimenzijama, u potpunosti prilagođene namjeni.

LED paneli nastali su kao odgovor na potrebu klijenata za svjetlećim panelima raznih dimenzija, koji daju jednaku rasprostranjenost svjetla. S obzirom da se mogu napraviti u veličini koju želite, prikladni su za primjenu unutar i izvan poslovnih prostora, bilo da se radi o reklami za pojedinačne brendove unutar objekta, informativnim panoima ili displayju kojim želite naznačiti prostor vašeg poslovanja u većem trgovačkom centru ili nizu drugih trgovina.

Način izrade LED panela

LED paneli izrađeni su od plexiglass ploče koja je ravnomjerno gravirana u određenom rasteru. Sama lica dizajniraju se i proizvode prema vašem prijašnjem nacrtu ili sukladno dogovoru s našim timom stručnjaka. Izvode se digitalnim tiskom na backlight film ili translucentnom folijom apliciranom na bijeli plexiglass. Folije u ponudi Nove Forme dolaze u širokom spektru boja te možete na licu mjesta odabrati točnu nijansu za vašu reklamu.

Samo neki od naših brojnih klijenata su trgovački lanac Konzum, drogerije Bipa te brojni drugi trgovački i ugostiteljski objekti koji su našli razne primjene za LED panele.