Plavi program

Nova Forma d.o.o. nudi usluge opremanja vaših morskih ljubimaca, bilo da se radi o valobranima, bokaportama, brodskim prozorima ili elementima uređenja interijera.

Osim opremanja prostora i izrade čitavih konstrukcija namijenjenih za potrebe sajmova, u našoj ponudi možete pronaći i sve vrste proizvoda od plexiglassa i ostalih materijala koji će zadovoljiti vaše potrebe za opremanjem broda, stiliziranjem njegovih površina te kvalitetnim sigurnosnim elementima.
Samo neki od proizvoda su: valobrani, bokaporte, brodski prozori, poklopci, vrata i drugi elementi za interijere brodova.

Ako postoji potreba, sve navedeno u mogućnosti smo izraditi prema bilo kakvim skicama, šablonama ili uzorcima te vam pomoći u osmišljavanju istih. Drugačije izvedbe uvijek su moguće, od zatamnjenog stakla, zavijenih uglova i svega ostalog, Nova Forma je tu da sasluša ideju i na kraju izvede projekt. Stalna komunikacija s klijentom omogućava nam posebnu preciznost pri izradi te ujedno i sigurnost da će proizvod odlikovati svi traženi elementi uz efikasnu izvedbu u najkraćem mogućem roku.