Reklamni stupovi – totemi

Nova Forma d.o.o. u svojoj ponudi nudi reklamne stupove – toteme kao vanjsko ili unutarnje reklamno rješenje dostupno u raznim dimenzijama i oblicima.

Reklamni stupovi ili totemi vanjski su i unutarnji reklamni elementi koji se mogu izraditi u raznim dimenzijama i oblicima. Primarno se primjenjuju za vanjsko reklamno označavanje poslovnog objekta, najčešće za velike komplekse kojima je bitna vidljivost s velike udaljenosti, bilo da se radi o proizvodnim pogonima, benzinskim crpkama ili trgovačkim centrima.

Način izrade LED panela

Totem se može kompletno ili polu-osvijetliti, napraviti ravnim ili ovalnim, sa frizom ili bez friza, a sama lica se mogu izraditi iz plexiglassa, panaflexa i aluminija – eloksiranog ili plastificiranog. Oslikavanje lica se izvodi translucentnom folijom, digitalnim tiskom ili direktnim printom na panaflex lice, a ukoliko želite nešto drugačije, totem možemo prorezati. 

Osvjetljenje može biti unutarnje ili vanjsko, a rasvjeta se izvodi fluo cijevima ili LED-om. Uz totem dolazi anker koji se ugrađuje u betonski temelj. Ovisno o potrebi, u totem se mogu ugraditi i razni display ekrani. Samo neki od naših klijenata su drogerije Bipa, benzinske postaje KTC, hotel Lone, punionice Elen i brojni drugi.